Borderlands 2: Jön az első nagy DLC!

Megérkezett a Mechromancer és oltják a Badass Rank bugot is. 

Borderlands 2: Jön az első nagy DLC!

Az új keletű bug, mely kinullázza a Badass rangotokat, nem áll összefüggésben az új Mechromancer DLC-vel, árulta el a Gearbox. Amennyiben érint titeket és elvesztettétek a rangotokat vagy arany kulcsaitokat, akkor se essetek kétségbe, visszakaphatjátok őket.

A bug tegnap ütötte fel a fejét, így az első pár fórumozó biztosra vette, hogy a Mechromancerrel áll összefüggésben, bár most már mindegy is, lényeg, hogy jöjjön a javítás. A Gearbox továbbra is keresi a hiba forrását, az érintettektől pedig azt kérték, hogy dobjanak egy mailt a profiles@gearboxsoftware.com címre.

Ami pedig a címben említett első nagy kiegészítőt illeti, még hivatalosan nem jelentették be, de már kiszivárgott néhány információ vele kapcsolatban. Többek között a címe is: Captain Scarlett and Her Pirate's Booty. Az infók a hivatalos PlayStation trófea frissítéssel jöttek a legutóbbi frissítésben (amivel a Mechromancer is jött), szóval elég biztosnak tűnnek.

A Captain Scarlett számos újdonságot hoz, köztük egy új zónát, az Oázist (Oasis), melyet természetesen megtömtek küldikkel, új fegyverekkel, bossokkal, raidekkel és egy új ritkasági szint is bejön. A Steam fájlokból még több információt is bányásztak, többek között a teljes sztori forgatókönyvet. Ebbe mi már nem megyünk bele, aki nem bírja ki, az nézzen körül itt, vagy a Gearbox fórumokon. Mi inkább megvárjuk a hivatalos bejelentést és a spoilermentes infókat.

Az új DLC valószínűleg a beígért 4 nagylélegzetű DLC első darabja lesz, amiket a Season Pass vásárlóinak beígértek. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward