Borderlands 2: Egy pszichopata érzelmi élete

Húsbicikli? Ez meg miféle őrültség és kinek jut ilyesmi az eszébe? A megfelelő kérdés inkább az, hogy ki az aki szívből vágyik is rá. A válasz: Krieg.

Borderlands 2: Egy pszichopata érzelmi élete

A Psycho pakk megjelenésével egy időben kaptunk egy megható kisfilmet, tele érzelemmel és belső feszültségekkel, amolyan Borderlands-es tálalásban. Engedjétek meg, hogy kiragadjunk néhány sort a videóból, melyek költőisége elérte a mi kis szívünket is... (Kékkel Krieg gondolatait olvashatjátok, pirossal azt, amit valóban mond, rózsaszínnel pedig Maya reakcióját kapjátok.)

"Ó Istenem, egy Maliwan géppisztolyt tart a kezében. Igen, Ő egy Trezorvadász, egy szirén harcos, aki akár egy gondolatával is képes megölni.

Maya: Mi a pokol?! Az ott egy pscyho?

Ő a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam... Mondd meg neki, hogy olyan csodálatos, mint vagy 1000 naplemente. Mondd meg neki, hogy a segítségére van szükséged! Mondd, hogy mentsen meg és vigyázzon rád! De akármit is csinálsz, ne ordítsd torkod szakadtából azt a szót, hogy "kaki"...

Krieg: Ééééén vagyok a Kakivonat vezetőjeeee!

Hát, ennek lőttek, te idióta... Itt és most meg fogsz halni. Az utolsó szó pedig ami elhagyta a szádat, a Kakivonat volt..."

Ezek után vajon még létezik Happy End Krieg számára? Megtalálja valaha a vágyott kétszemélyes húsbicaját? A videóból kiderül...

A Psycho pakk már letölthető, ha pedig egy valamivel informatívabb előzetest is szeretnétek látni, amelyből azt is megtudhatjátok, hogy mi Krieg akcióképessége és milyen képességfái vannak, akkor katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward