Blood Bowl 2 előzetes: emberek vs. zöldbőrűek

Az új előzetesből már a játékmenetet láthatjuk: orkok és emberek mérik össze erejüket.

Blood Bowl 2 előzetes: emberek vs. zöldbőrűek

Megérkezett a Blood Bowl 2 első olyan előzetese, amelyben már egy valódi meccset láthatunk: a Reiakland Reavers csupa emberből álló csapata csap össze a baljósan hangzó Gouged Eye (Kinyomott Szem) nevű ork társasággal, természetesen az utolsó apró betűs részig betartva a rendkívül szelíd és kifinomult fantasy amerikai foci szabályait.

A Cyanide Studios által fejlesztett Blood Bowl 2 számos területen igyekszik még jobbá tenni az első részből megismert dolgokat, új grafikus motorja például jobb csapat modellezést és animációkat tesz lehetővé, de a kamerakezelése is sokkal dinamikusabb lett. A fejlesztők ígéretet tettek a multiplayer rész átalakítására is. A játékban lesz egy teljes szóló kampány rész, a League játékmódban pedig stadionmenedzserként kell megállnunk a helyünket.

A szóló kampány egy része egyben tutorialként is szolgál, amelyben a fenti előzetesből megismert emberi csapattal játszhatunk, akik 8 éve voltak a csúcson, és azóta nem sikerült újra visszakerülniük. Az ellenfeleket elnézve most sem lesz könnyű dolguk.

A meccsek során mindig lesz valamilyen kis esemény, vagy csavar, ami miatt még érdekesebbek lesznek a dolgok, a humor többi részéről pedig az a két kommentátor fog gondoskodni, akiket a korábbi előzetesből már megismerhettünk: Jim Johnson, a vámpír, és Bob Bifford, az ogre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward