Blizzcon 2008

Nem unatkoztak az utóbbi két napban azok, akiknek lehetőségük volt kiutazni Anaheimbe (California) az idei BlizzCon-ra.

Blizzcon 2008

Nem unatkoztak az utóbbi két napban azok, akiknek lehetőségük volt kiutazni Anaheimbe (California) az idei BlizzCon-ra. Rengeteg esemény volt, sok információt tártak fel a Starcraft II-ről, Diablo III-ról és a közelgő Wrath of the Lich King Wow kiegészítőről. Emellett persze megrendezték a szokásos tánc, jelmez és /silly versenyeket is.

Azt mondják az idei volt az eddigi legnagyobb és látványosabb Blizzcon. A jegyek rá mindössze 15 perc alatt keltek el állítólag. A résztvevők rengeteg mindent kaptak egy "Goodie Bag"-ben aminek a tartalmával nem fájdítjuk a Blizzard rajongók szívét (na jó egy kicsit: exkluzív wow mount: jegesmaci, Starcraft béta kulcs...). Mindenesetre jó néhány ember fog ezen még pénzt keresni, hiszen már fent is vannak az e-bay-en ezek tárgyak, nem kevés pénzért.

A kosztüm verseny egyre extrémebb és színesebb, már a tavalyi WoW-os warlock győztes sem volt semmi, de az idei, draenei leányzó teknős mounton lélegzetelállító(an vicces) volt. Mi csak a győztesről közlünk képet, akit érdekel a többi (többnyire wow-osokat látni, de volt köztük egy Starcraft Ghost leányzó is) az klikk ide. (A képek feletti legörülő menüből lehet galérát választani.)

A Táncversenyről ugyanez már nem mondható el, bár a tavalyi blood elf male táncot nem nagyon lehet felülmúlni. Az idei győztes meglepő módon egy fűszerezett Undead female dance-t előadó leányzó lett.

Ami pedig a lényeget, azaz a játék híreket illeti, a Starcraft II-ről már ugye korábban beszámoltunk, a Warcraft-ot illetően pedig olyasmit csicseregnek a madarak, hogy Rob Prado megerősítette a Warcraft 4 jövetelét. De ez még nagyon messze van, konkrétumok még nem igazán vannak. Persze World of Warcraft hírek is voltak bőven, kicsit többet felfedtek abból, hogy milyenek lesznek az egyes klasszok a wotlk új skilljeivel és talentjeivel és bemutattak egy újabb gameplay szösszenetet:

A Diablo III háza táján se volt eseménytelen az utóbbi két nap. Bemutatták ugyanis az új játszható kasztot, a Wizardot! Számos talentről és képességről rántották le a leplet, így például: Disintegrate, Electrocute, Teleport, Magic Missile és Slow Time. Ezek már meg is jelentek a hivatalos Diablo 3 oldalon: klikk. (Ami még megemlítendő, hogy nincsenek nemhez kötve a kasztok, így hát valakinek ahoz van kedve, férfi Wizard-ot is indíthat. Remélem ha lesz amazon, az majd kivételt képez... :) )

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward