Blizz: WoW és Titan

A Pandák egy kicsit rosszabbul teljesítettek a vártnál, a Titán MMO csapata viszont egyre duzzad! 

Blizz: WoW és Titan

Az első térképek tömöttségét látván lehet nem gondolnátok, de a World of Warcraft: Mists of Pandaria nem hozza az MMO eddigi kiegészítőinek figyelemreméltó eredményeit a pénztáraknál. A Lazard Capital Markets elemzői szerint a pandapakk a megjelenés első hetében eddig mindössze 6-700 ezer példányban kelt el, igaz még van hátra egy kis ideje. Ettől függetlenül ez szignifikáns visszaesést jelent a Cataclysm-hez képest, ami végül több mint 3,3 milliós példányszámot ért el a maga első hetében. (@VentureBeat)

Azt is tegyük hozzá, hogy az eddigi kiegészítők mindig túlszárnyalták elődjüket (eladások tekintetében), ez a Pandák esetében kevésbé látszik valószínűnek. A Blizzard egyelőre nem közölt hivatalos adatokat, így messzemenő következtetéseket még nem érdemes levonni. A játék előfizetői bázisa lassan csökkent az elmúlt években (az emberek többsége nem ragad ott sokáig a kieg. kijövetelét követően), ami aggodalommal töltötte el az Activision Blizzard befektetőit. Ez nem csoda, lévén az MMORPG a cég összbevételének 25%-át adja.

Ezek után nem csoda, hogy titokzatos Titan MMO asztaláról lehulló hírmorzsákra egyre vadabbul vetődnek az emberek. A legfrissebb információk szerint már 100 főre duzzadt a fejlesztőcsapat. Rob Prado sokat nem árult el a Cursenek adott interjújában (@PC Gamer), de ha van fölös 10 percetek, akkor alant megnézhetitek. Igazából inkább csak a WoW öregedéséről szól az egész, ami miatt is kezd már egyre sürgetőbb lenni a Titán megjelenése. Egyesek 2013-ra várják, a Blizz saját bevallása szerint most ez a játék van a fókuszban, a Diablo III után.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward