Black Ops: Rezurrection DLC

Egy újabb Call of Duty: Black Ops letölthető tartalom jelenik meg hamarosan, ez a Rezurrection (a "z" nem elütés, így hívják a DLC-t).

Black Ops: Rezurrection DLC

Egy újabb Call of Duty: Black Ops letölthető tartalom jelenik meg hamarosan, ez a Rezurrection (a "z" nem elütés, így hívják a DLC-t). A pakk augusztus 23-án jön Xbox 360-ra, 1200 MS pontos áron. A többi platformnak ki kell várnia, míg lejár a rövidke Xbox exkluzivitás, ők szeptember végén juthatnak az "új" pályákhoz.

Az összesen 5 térképet tartalmazó csomag mindegyike zombi témás. Az új szócska pedig azért volt idézőjelben az előző bekezdés végén, mert az ötből négy a World at War zombis pályáinak felújítása. Ezek a Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa és a Der Riese. Ezek egyébként jártak a Black Ops Hardened és Prestige verzióihoz.

Az ötödik és egyben az egyetlen új pálya a Moon a világűrbe költözteti a zombi irtást. A Rezurrection tartalmaz majd egy különleges Moon Xbox 360 Dashboard témát és a hivatalos soundtrackot is, 4 új számmal.

A Hardened és Prestige változat birtoklói a nekik hiányzó tartalmakat teljesen ingyen letölthetik augusztus 23-án.

A Call of Duty: Black Ops minden idők legjobban fogyó játéka, az Activision nem kevesebb, mint 25 millió példányt adott el belőle, ami 3 millióval felülmúlja még a Modern Warfare 2-t is.

A hír végén még jegyezzük meg, hogy nem olyan rég bejelentették, hogy a Modern Warfare 3 megjelenik Wii-re is! A Treyarch volt a felelős a Black Ops és az MW1 Wii verziójáért, de a Modern Warfare 2 például sosem jelent meg erre a platformra, így a most a Nintendo konzoljának tulajdonosai is megnyugodhatnak, őket is hadba szólítja majd a kötelesség.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward