Bizonytalan a Homefront fejlesztő sorsa

A THQ vezetője, Danny Bilson reagált a pletykákra, melyek szerint bezárni készülnek a Homefront-ot fejlesztő Kaos Studios-t, és a dolgozókat áthelyezik az új montreali stúdióba.

Bizonytalan a Homefront fejlesztő sorsa

A THQ vezetője, Danny Bilson reagált a pletykákra, melyek szerint bezárni készülnek a Homefront-ot fejlesztő Kaos Studios-t, és a dolgozókat áthelyezik az új montreali stúdióba. Az utóbb említett stúdió 400 fős csapat befogadására alkalmas, amikor elkészült még azt mondták, hogy a világ minden tájáról érkező emberekkel akarják feltölteni. Nos, lehetséges, hogy a "világ minden tája" nagyrészt a 200 fős New York-i bandát fedi majd le. Az ok egyszerű, Quebecben (Kanada) kedvezőbbek az adózási feltételek.

Danny Bilson most azt nyilatkozta, hogy nem feltétlenül ez a közvetlen ok, de tény, hogy benne van a pakliban. Egyelőre még nem döntötték el, hogy mi legyen, a Homefront franchise teljesítményétől sok minden függ. Ha a játék igazán sikeres lesz, akkor van rá esély, hogy elkerüljék az áthelyezést. Jó hír a dolgozóknak, hogy a Homefront eddig kiválóan teljesít, ez lett a THQ történetének legtöbbet előrendelt játéka! Csak az Egyesült Államokban 200.000 példány fogyott belőle elővételben.

A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkező shooter március 11-én jelenig meg.

Ami pedig a montreali csapatot illeti, annak feje egy volt Ubisoftos dolgozó, méghozzá az Assassin's Creed kreatív direktora lesz: Patrice Désilets. Az, hogy a méretes stúdió min fog vagy dolgozik épp, még egyelőre nem tudni. Annyi biztos, hogy Désilets jövő nyárig még nem sok vizet zavar, ugyanis csak akkor jár le a megállapodása az Ubisofttal.

Homefront TV reklám:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward