Bizarr trailert kapott a Get Even

A Bandai Namco belső nézetes horrorjátéka csúszni is fog.

Bizarr trailert kapott a Get Even

A Get Even bejelentése még 2014 januárjában történt, az egy- és többjátékos játékmenetet és szinte fotorealisztikus környezetet ígérő horror-thriller FPS kiadója a Bandai Namco, fejlesztője pedig a The Farm 51. Az eredeti megjelenés 2015-ben lett volna, aztán ezt előbb 2016-ra, most pedig 2017 tavaszára tolták.

A jó hír az, hogy végre arról is kaptunk információkat, miről szól a játék. Cole Black szerepében találjuk majd magunkat, aki egy elhagyatott szanatóriumban ébred fel és nem emlékszik semmire, csak egy, a mellkasához ragasztott bombát viselő lány megmentésének kísérletére. A kiadó közleménye szerint el kell majd döntenünk, mi valós és mi nem, valamint a jövő (és a játék) alakításához meg kell értenünk a karakter múltját is. Black felkavaró, kanyargós utazásra készül saját elméje mélységeibe, miközben az igazságot keresi és két egyszerű kérdést szeretne megválaszolni: ő miért volt ott a helyszínen és ki volt a lány? A játék alapfelállása és a látványvilág bennem a Town of Light című játékot idézte fel.

Egy technikai részletnek is nagy szerepe lesz a történet elmesélésében: a Get Even támogatja majd az Auro Technologies Auro 3D hangformátumát, mellyel olyan 3D hanghatásokat tudnak készíteni a fejlesztők, amik a beleélést segítik elő – ez egy horrorjáték esetében különösen fontos.

A Get Even PC-n, PS4-en és Xbox One-on jelenik majd meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward