BioWare: Tartsátok meg az ME3 mentésetek!

Meglepő javaslatot tett a Mass Effect 3 megjelenésének küszöbén a fejlesztő BioWare.

BioWare: Tartsátok meg az ME3 mentésetek!

Meglepő javaslatot tett a Mass Effect 3 megjelenésének küszöbén a fejlesztő BioWare. Tudván, hogy ez lesz a trilógia lezáró epizódja, Mike Gamble mégis a következő mondatot ejtette el a GamerZines-nek tett interjújában:

"Nem elvetendő ötlet, hogy megtartsátok az ME3-as elmentéseiteket. Természetesen még nem mondhatok ennek kapcsán semmit, de nem lenne rossz ötlet."

Talán egy jövőbeli Mass Effect játékra hatással lesznek majd Shepard döntései? Annyi biztos, hogy a harmadik rész lezárja a Shepard trilógiát, de ettől a BioWare még nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy a jövőben visszatérjen a Mass Effect univerzumba. Gamble elmondása szerint amiatt nem kell aggódnunk, hogy hiányérzetünk lesz a harmadik rész befejezése után.

"Szeretnénk, ha a végkifejletek kielégítenék a játékosokat. Ez persze nem azt jelenti, hogy mind boldog vagy pozitív végződést kapnak, de nem lesznek elégedetlenek. Meg fogják érteni mivel jártak a döntéseik, amiket az előző részekben hoztak, és hogy ők alakították így a jövőt."

A Shepard űreposz március 9-én zárul mindhárom platformon (PC, Xbox 360, PS3). Addig is ajánljuk figyelmetekbe a legutóbbi kedvcsináló trailert, mely a szinkronszínészeket mutatja be.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward