BioWare: Modern környezet is szóba jöhet

A neves RPG gyáros BioWare kész van arra, hogy a megszokott fantasy és sci-fi környezet után valami újba vágja a fejszéjét, többek között szóba jött napjaink modern világa is.

BioWare: Modern környezet is szóba jöhet

A neves RPG gyáros BioWare kész van arra, hogy a megszokott fantasy és sci-fi környezet után valami újba vágja a fejszéjét, és többek között szóba jött napjaink modern világa is.

"Nem" - jelentette ki Ray Muzyka arra a kérdésre válaszolva, hogy nem túl korai-e még elhagyni az ismerős terepet. "Számos környezet felkeltette az érdeklődésünket. Már eddig is volt néhány projektünk, amely sokkal másabb volt, mint például a Mass Effect vagy a Dragon Age. Ott van például a Jade Empire."

"Érdekelnek a kortárs témák. Még nem jelentettünk be semmit ilyen téren, de azt kijelenthetem, hogy rengeteg lehetőséget látunk benne." A BioWare jelenleg futó projektjei az idén megjelenő fantasy RPG a Dragon Age: Origins, a jövőre érkező sci-fi szerepjáték, a Mass Effect 2 és a nagyszabású MMORPG, a Star Wars: The Old Republic, melynek még nem ismert a megjelenési dátuma. Legalábbis ezeket jelentették be.

Tudjuk még továbbá, hogy a stúdiónak - melybe nemrég beolvadt a Mythic - van még egy eltitkolt játékprojektje is, de konkrétumot még nem tudunk róla. Talán jövőre már kapunk néhány információt, amikorra már kipipálhatnak 1-2 dolgot a listából...

Mi bizakodóak vagyunk a jövőt illetően és kíváncsian várjuk, mit alkot majd a Muzyka & Zeschuk páros a náluk lévő Projekt Natal és PS3 wand fejlesztői csomaggal. "Nagyon érdekes. A Natal pedig különösen figyelemreméltó platform bővítmény. Nagy erőt érzek az ötletben." - nyilatkozta Ray apánk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward