BioWare: ME4 tízer az N7 napon

Tegnap november 7-e volt. Tudjátok ez mit jelent? Úgy van, N7 Day volt, ami alatt csak úgy pörgött minden BioWare alkalmazott Twittere...

BioWare: ME4 tízer az N7 napon

Tegnap november 7-e volt. Tudjátok ez mit jelent? Úgy van, N7 Day volt, ami alatt csak úgy pörgött minden BioWare alkalmazott Twittere és rengeteg mörcsandájzt (pólók, bögrék, plakátok stb.) is elénk toltak, melyek listáját a BioWare blogon tekinthetitek meg. Akik tegnap este toltak egy kis multit a Mass Effect 3-ban, azoknak még arra is volt esélye, hogy belefussanak egy BioWare fejlesztőbe.

A lényeg persze az, hogy a hosszú csend után igyekeztek kicsit felrázni minket, hogy még itt vannak és nagyon jól halad a munka az új Mass Effect játékon. (Hozzátesszük, nem ártott volna, ha az ME3 multi kicsit több szeretet kap és tovább is kitart, de talán majd a következő részre jobban ráfekszenek erre.) Casey Hudson most viszont a fejlesztőcsapatra irányította a reflektorfényt. Lefotózták a csapat számos tagját munka közben, aminek köszönhetően mi is elcsíphettünk néhány újdonságot.

Ezen a monitoron alig látható valami, egy humanoid figura vehető ki egy kis szpééész tekkkel (földönkívüli technológia).

Csilli-villi páncélok 4.0?

Ígérnek nekünk új ellenfeleket és új helyeket is:

"Továbbra is azon dolgozunk, hogy fantasztikus új Mass Effect élményeket tárjunk elétek. Boldog N7 napot mindenkinek!" Írta Casey Hudson a Twitteren.

A BioWare Montreal nem a legrosszabb munkahely, ahol ilyen Mako festés van a falon... :) Ki tudja, talán még visszatér a kis felfedező terepautó. Hudson mindenesetre kifejtette a blogjában, hogy az új játékban lesznek új bolygók, új fajok és fontos döntéseket hozhatunk majd. "Mert ez egy olyan történet, ami fontos az embereknek. Folytatódni fog, és minden amit szerettetek a Mass Effectben, az még jobb lesz a játékok következő generációjában."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward