BioWare: Marad a bányászat a ME3-ra is

A Mass Effect 2 projektvezetője, Casey Hudson elmondása szerint megmarad a vitatott bányászós minijáték a következő epizódra is. Mikor a VideoGamer megerősítést kért tőle, egyértelmű választ kapott.

BioWare: Marad a bányászat a ME3-ra is

A Mass Effect 2 projektvezetője, Casey Hudson elmondása szerint megmarad a vitatott bányászós minijáték a következő epizódra is. Mikor a VideoGamer megerősítést kért tőle, egyértelmű választ kapott: "Ha megnézed a visszajelzéseket, akkor vannak dolgok, amiket szerettek benne az emberek, és a funkcionalitását tekintve fontos célt szolgál. Nem hiszem, hogy probléma lenne bármivel is. Az emberek támaszkodtak rá és mi is nagy jelentőséget tulajdonítottunk neki sztori szempontból." Ha emlékeztek még, fontos volt, hogy tovább fejlesztettük-e a Normandia pajzsait és fegyverzetét, mert az endgameben bizony életeket mentettek.

Röviden a játék abból állt, hogy a galaxis bármely bolygójára ráközelítve, azokat egy kis radart mozgatva a felszínükön letapogathattuk ásványokért. A folyamat kissé hosszú, de cserébe rettentő unalmas volt... Pozitívum, hogy ha szerencsénk volt (és sok ásványban gazdag bolygót találtunk), akkor néhány planéta átpásztázása elég volt ahhoz, hogy kiszedjük a szükséges fejlesztésekhez elegendő mennyiséget a 4 ásványból. Na és itt találkoztak a készítők egy igen furcsa jelenséggel, sokan ugyanis "vérszemet kaptak" és megállva a sztoriban következetesen kifosztották az ÖSSZES bolygót (vagy ameddig csak futotta nekik üzemanyagra). Szent küldetésnek vették, hogy "bányásszák végig a galaxist 8 óra alatt". Egyeseknek tehát furcsamód zsibbasztó, de mégis szórakoztató volt, míg mások igyekeztek minimalizálni a vele töltött időt.

Egy ilyen hírből nem maradhat el kedvenc bányászrap videónk!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward