BioWare bocsánatkérés

A BioWare vezetői, Ray Muzyka és Greg Zeschuk bocsánatot kértek azért, hogy a BioWare Bazaar-t lekorlátozták Észak-Amerikára. "Tudjuk, hogy a BioWare játékosközössége az egész glóbuszra kiterjed. A héten indult Bazaart eredetileg nemzetközi eseménynek álmodtuk meg, az összes rajongónknak a világ minden táján. Sajnálatos módon az utolsó pillanatban jogi akadályokba ütköztünk, azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet egy ilyen versenyt elindítani az egyes országokban/régiókban. Emiatt az első eseményt nem terjeszthettük ki mindenhova, ahogy azt eredetileg akartuk." - írták a hivatalos fórumon.

BioWare bocsánatkérés

A BioWare vezetői, Ray Muzyka és Greg Zeschuk bocsánatot kértek azért, hogy a BioWare Bazaar-t lekorlátozták Észak-Amerikára, és az belül is csak az USA-ra. "Tudjuk, hogy a BioWare játékosközössége az egész glóbuszra kiterjed. A héten indult Bazaart eredetileg nemzetközi eseménynek álmodtuk meg, az összes rajongónknak a világ minden táján. Sajnálatos módon az utolsó pillanatban jogi akadályokba ütköztünk, azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet egy ilyen versenyt elindítani az egyes országokban/régiókban. Emiatt az első eseményt nem terjeszthettük ki mindenhova, ahogy azt eredetileg akartuk." - írták a hivatalos fórumon.

"És ezért, töredelmesen bocsánatot kérünk - ezzel az egész ünnepléssel meg akartuk mutatni az összes rajongónknak világszerte, hogy mennyire értékeljük a támogatásukat! A BioWare nagyra becsül minden egyes tagját a közösségnek, attól függetlenül, hogy hol lakik!"

Hogy ezt bebizonyítsák, új eseményekkel rukkolnak elő, kifejezetten azoknak, akik kimaradtak az első Bazaar-ból. *Szörcs**Orrfújás* Köszönjük! Csak aztán tényleg így legyen.

"A jövőbeni rendezvények egy kicsit mások lesznek mint az első Bazaar, abból a szempontból, hogy hogyan lesznek felépítve és megszervezve, de a célunk, hogy ugyanolyan kaliberű eseménnyel, szuper nyereményekkel és gyűjthető BioWare tárgyakkal rukkoljunk elő." Ezt követően még megköszönték az első rendezvény kedvezményezettjeinek a lelkesedését.

A bocsánatkéréseknek itt még nincs vége, Chris Priestly amiatt kért elnézést, ahogy bevezették az egész dolgot (a számláló) és nagy izgalmat keltettek sokakban. "Itt az idő, hogy én is bocsánatot kérjek. A BioWare Bazaar egy különleges dolog, és ha úgy indulhatott volna, ahogy terveztük, akkor "EPIC" is lehetett volna. Így is nagyszerű, csak nem vehet részt benne elég ember. A hibát ott követtem el, ahogy bevezettem az egészet. Az 'Epic' szót használtam, mielőtt bebizonyítottam volna, hogy érdemes rá a dolog. Bocsánat! Emellett még egy visszaszámlálót is kitettem, hogy tovább fokozzam az érdeklődést. Így utólag már látom, milyen elvadult spekulációknak adtam alapot, amik aztán csalódáshoz vezettek."

"Azt nem ígérhetem, hogy többé nem használjuk így a visszaszámlálót, de azt igen, hogy a jövőben biztosan megéri majd várni és odafigyelni rá!"

Ámen, talán ez enyhít az európai játékosok csalódottságán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward