BioShock Vita: "Egy kicsit más lesz"

A BioShock franchise Vitára készülő installációja "egy kicsit más lesz", titokzatoskodott Ken Levine, a széria alkotója egy Joystiqnak adott interjújában.

BioShock Vita: "Egy kicsit más lesz"

A BioShock franchise Vitára készülő installációja "egy kicsit más lesz", titokzatoskodott Ken Levine, a széria alkotója egy Joystiqnak adott interjújában. Levine elmondta, hogy a játék még egészen kezdeti szakaszban van csak a fejlesztésben, de elhintette, hogy a stúdió egy izgalmas kísérleti megközelítéssel próbálkozik rajta.

A játék nem tisztán csak az Infinite vagy az első két BioShock kézikonzol portja lesz. Meglesz a saját arca a szérián belül, kifejezetten a Vitára lesz megálmodva, kihasználva a konzol lehetőségeit. "Ha egy halkabb hangocska lenne a franchiseban, az egyszerűen nem működne." Levine láthatóan maximalista. Lényeg, hogy inkább kísérletezik, inkább lesz más, egyedi.

Később szóba jött az is, hogy esetleg kiszervezhetik a játék fejlesztését (részben). Levine már beszélt erről néhány kiváló külsős szakemberrel, de még nem kötelezte le magát egy stúdióhoz sem.

"Tartani a minőségi szintet... bár azt mondhatnám, hogy könnyű... egyre több időt vesz igénybe" - tette hozzá. "Nagyon nehéz megtalálni a megfelelő partnereket és a legjobb embereket, akiket felvehetnék."

Az Irrational Games jelenlegi legnagyobb projektje a BioShock Infinite valamikor jövőre érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward