Bioshock 2: Újabb részletek

Egy új tízer oldal látott napvilágot nemrég, mely azt sugallja, hogy a játék következő epizódja 7 évvel az első rész befejezte után kezdődik. Természetesen szoros összefüggésben van a korábbi videóval, melyben egy Big Daddy babát szorongató kislányt láthattunk egy idilli tengerparti vidéken, ahol láthattuk a homokból kiemelkedni Rapture jellegzetes épületeit.

Bioshock 2: Újabb részletek

Egy új tízer oldal látott napvilágot nemrég, mely azt sugallja, hogy a játék következő epizódja 7 évvel az első rész befejezte után kezdődik. Természetesen szoros összefüggésben van a korábbi videóval, melyben egy Big Daddy babát szorongató kislányt láthattunk a távolba révedni egy idilli tengerparti vidéken, miközben a homokból kiemelkednek Rapture jellegzetes épületei.

Az oldal címe "There is Something in the Sea", azaz Van valami a tengerben. Láthatunk rajta egy ütött-kopott térképet, egy X jelöléssel Írország partjainál, egy fényképet a már ismert Big Daddy babáról, egy újságkivágást, ami arról szól, hogy elrabolták egy helyi halász 7 éves kislányát éjszaka, és, hogy az elkövetőt nem nagyon látták a szülők a hold nélküli éjszaka miatt, de annyi biztos, hogy magas, vékony volt és valószínűleg egy bányászsisakot viselt piros fénnyel.

A harmadik cetli egy levél, melyben egy krimi kedvelő spekuláns a következőket írja:

"Ahogy te is tudod, szokásom, hogy minden reggel átvizsgálom a partot, már rengeteg ritka kagylót és tengeri üvegettaláltam. Mellékelek egy fotót egy figyelemreméltó tárgyról, amit a múlt héten, még a támadás előtt leltem.

Úgy néz ki, mint egy gyermekjáték, egy kézzel készített darab.

Ha szabad ilyet feltételeznem, a baba hasonlít a támadóra. A sisak hasonlít arra, mint amit a család elmondott a kis Maura támadójáról, a lábain pedig nehéz csizma van. (Őrülten hangzik)

Más szóval, lehet ez talán egy szimbólum vagy fétis ami a támadót testesíti meg? (Mi a fenével állunk itt szemben?)

Várom a válaszod (Csak várj!)

J. Lynch

1967. március 18."

A zárójelben hozzáírt részek a piros felíratok, valószínűleg más körmölte már oda, talán a címzett. A levél végén levő dátum az amiből kiderül, hogy 7 év van a két rész közt, ugyanis mint tudjuk a Bioshock 1960-ban játszódik.

A Bioshock 2: Sea of Dreams valamikor még idén várható PC-re, X-box 360-ra és PS3-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward