Bioshock 2: akárhányszor telepíthető

A 2K megnyugtatta a háborgó rajongókat, akik attól tartottak, hogy csak pár alkalommal telepíthetik majd fel a Bioshock 2-t annak ellenére, hogy megvásárolták.

Bioshock 2: akárhányszor telepíthető

A Bioshock első részének megjelenésekor óriási botrányt kavart, hogy a játék csupán három alkalommal volt telepíthető. A negatív felhangnak hála a kiadó később eltávolította ezt a fajta védelmet a játékból, de ennek ellenére élt a félelem, hogy a rossz eladások elleni harcra hivatkozva a folytatás újra megkapja ezt a védelmet is.

Elizabeth Tobey, a 2K community managere viszont most tiszta vizet öntött a pohárba. Állítása szerint a sok aggodalom miatt a kiadó úgy döntött, hogy bár lesz védelem a Bioshock 2-ben, de erősen lecsillapított SecuROM kerül a játék alá, ami nem fogja limitálni a telepítések számát. Tobey szerint csak annyit csinál, hogy ellenőrzi a lemez eredetiségét és a megjelenési dátumot (azaz hogy nem egy korai warezváltozatot telepítünk-e éppen), és ha mindent rendben talál, mehet is a móka. Egyedül a Microsoft által implantált Games for Windows rendszer az, ami gátat szabhat a játékkal történő ámokfutásunknak, lévén hogy ott csupán 15 alkalommal regisztrálhatunk be egy programot (persze az MS-t felhívva ez is áthágható). A hölgy még annyit fűzött hozzá a dologhoz, hogy a Steamen értékesített verzió SecuROM-ján is végeztek javításokat, ám hogy ez mit jelent, arról már nem beszélt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward