BG1&2: EE - Jön Mac-re is

A Baldur's Gate: Enhanced Edition a PC és az iPad mellett jön Mac OS X-re is a nyáron, jelentette be a felújításért felelős Overhaul Games.

BG1&2: EE - Jön Mac-re is

A Baldur's Gate: Enhanced Edition a PC és az iPad mellett jön Mac OS X-re is a nyáron, jelentette be a felújításért felelős Overhaul Games. A játék a Mac App Store-on keresztül lesz megvásárolható, így szükségetek lesz a Snow Leopard 10.6.6-os verziójára (vagy újabbra), hogy elérjétek. Az OS X verzióval jár néhány platform specifikus "extra", így a szélesvásznú megjelenítés és az iCloud támogatás (@BG:EE honlap).

 

A BG1 még 1998-ban jelent meg és vált pillanatok alatt közönségkedvenccé és klasszikussá. Az új verzió az Infinity Engine felújított változat használja majd és tartalmazza az alapjátékot és a Tales of the Sword Coast kiegészítőt, plusz ígértek néhány eddig nem látott új tartalmat is. Nevezetesen egy új party tagot és egy új kalandot.

 

Az Overhaul Games régi BioWare alkalmazottakból állt össze és még az irodájuk is egy utcában van a régi céggel. Lényeg, hogy nem kell aggódnunk, jó kezekben van a kedvencünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward