BG:EE után jöhet az Icewind Dale is!

A Baldur's Gate Enhanced Edition fejlesztői játszanak a gondolattal, hogy a szintén nagyon népszerű Icewind Dale játékokból is csináljanak felújítást.

BG:EE után jöhet az Icewind Dale is!

A Baldur's Gate Enhanced Edition fejlesztői játszanak a gondolattal, hogy a szintén nagyon népszerű Icewind Dale játékokból is csináljanak felújítást. Mindez persze akkor valósulhat meg, ha a BG-vel sikereket érnek el. A hírek a Beamdog fejének (ő a korábbi BioWare tag) Twitterén kaptak szárnyra.

"Az Icewind Dale-ről már többször is beszélgettünk, de előbb a bgee-nek kell sikerülnie. Ha megcsinálnánk, akkor használnánk a saját kódunkat, így benne lenne a ToB összes kasztja és kit-je."

ToB alatt valószínűleg a Throne of Bhaal kiegészítőt értette, ami a Baldur's Gate II: Shadows of Amn folytatása.

Ami még ennél is bíztatóbb, hogy hosszútávú terveik közt ott van, hogy folytassák a Baldur's Gate szériát. Ehhez persze az kell, hogy továbbra is jó kapcsolatban maradjanak az IP birtokos Atarival. Egyelőre viszont a BG felújításra koncentrálnak, ami idén nyárra várható PC-re, iPad-ra és Mac OSX-re. A játék a régi Infinity motor felújított változatát használja, benne lesz a kiegészítő és pár soha nem látott extra tartalom is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward