BF4: Fegyver testreszabás, több fázisos újratöltés

Az új Battlefield nagyon hasznos újítással állt elő, ez pedig nem más, mint a több fázisból álló fegyver újratöltés!

BF4: Fegyver testreszabás, több fázisos újratöltés

A Battlefield 4 vezető tervezője, Alan Kertz eleresztett néhány részletet az ősszel megjelenő FPS új fegyvermechanikáinak kapcsán, beleértve a többfázisos fegyverújratöltést is.

Az FTW-s Matt Cuttle kapta el Kertz-et egy interjúra, ahol a tervező elmondta, hogy rakhatunk majd a pukkáinkra különböző teleszkópokat, grippeket, puskacsöveket és és és még folytathatnánk napestig. A járgányokhoz hasonlóan a fegyvereinket is befesthetjük, például rejtőzködő színekbe, amiből van jó néhány fajta, köztük az adaptív rejtőző színnel, ami alkalmazkodik az adott pálya környezetéhez, ahol éppen játszol.

Nyilván rengetegen fogtok örülni a már említett többfázisos fegyverújratöltésnek, aminek köszönhetően ott folytathatjátok majd a félbe maradt újratöltést, ahol abbahagytátok. Mindezt demonstrálja a legújabb videó:

A játék október 29-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, az új generáción pedig november 15-én üdvözölhetitek a játékot. Amennyiben most megveszitek a jelengenerációra, egy kisebb összegért megkaphatjátok a PS4/Xbox One verziót is, ha váltanátok szebb grafikára. A Battlefield 4 bétatesztje október 4-én indul, korai hozzáféréssel viszont már október 1-től tolhatjátok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward