BF3: évekre elegendő tartalommal jön

A Battlefield 3 jó időre leköthet majd titeket, az idén érkező shooter a fejlesztő DICE állítása szerint évekre elegendő kilockolható tartalommal bír.

BF3: évekre elegendő tartalommal jön

A Battlefield 3 jó időre leköthet majd titeket, az idén érkező shooter a fejlesztő DICE állítása szerint évekre elegendő kilockolható tartalommal bír. Saját bevallásuk szerint ez az eddigi "legmélyebb" shooter amit a DICE valaha is csinált. Tízszer annyi kinyitható tartalom van benne, mint a Battlefield: Bad Company 2-ben volt.

Lesznek nagy szórással rendelkező fegyverek, fegyver kiegészítők, kütyük és hatalmas képességfa járművekhez. "Mindig lesz mit elérni a Battlefield 3-ban" - írta Valerian Noghin és Fredrik Thylander (dizájnerek) a Battlefield blogon.

Ezen kívül természetesen lesznek medálok, szalagok és csillagok, amiket kitehetsz, hogy ezzel demonstráld mások előtt az ügyességedet, elhivatottságodat és csapatmunkára való hajlamodat. "Gazdagon jutalmaz majd a játék olyan achievementekért mint, hogy "foglalj el X bázist egy kör alatt". Azok a játékosok, akik csapatmunkában emelkednek ki, pl. vigyáznak a járművekre, feltámasztják az elesetteket, szintén bőségesen meg lesznek jutalmazva. Az igazán jó játékosok egy meccs alatt akár több szalagot is szerezhetnek.

A Battlefield blog részletezi azt is, hogyan működnek a fejlesztések és kilockolható jutalmak, valamint bemutatja az új Service Star lehetőséget is, mely igazán HC kihívást nyújt majd. A legmagasabb rang amit egy játékos elérhet a Colonel, azaz ezredes lesz, több mint 100 kitüntetéssel a mellényén (fegyverekből, járművekből és felszerelésekből). Nem lesz könnyű elérni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward