Beyond: Two Souls - 25 perc gameplay

A Sony előadás egyik legnagyobb durranása a játékosokat igencsak megosztó Heavy Rain alkotóinak új játéka, a Beyond: Two Souls.

Beyond: Two Souls - 25 perc gameplay

A Sony előadás egyik legnagyobb durranása a játékosokat igencsak megosztó Heavy Rain alkotóinak új játéka, a Beyond: Two Souls. Ha szerettétek az előbb említett játékot, akkor jó hírünk van a számotokra, mert a "műfaj" szintet lépett és nem csak a technológia frontján. A Beyond minőségibb szinkront kapott és Ellen Page személyében egy Oscar-díjas főszereplőt. A történet most egészen más jellegű, a játékmenet pedig intenzívebb, akciódúsabb lett.

Ettől függetlenül persze most is biztos lesz aki szidja majd, míg mások az egekig ajnározzák, de legalább nem átlagos és senkinek sem lesz közömbös. Most viszont térjünk is rá a lényegre, ha szeretnétek kicsit többet látni a Beyondból a Sony konferencián bemutatott 5 perces traileren túl, akkor íme itt egy 25 perces gameplay videó (kamerás) az E3-ról.

Ellen Page... hol is láttuk őt utoljára... ja igen! Most már érthető miért kapott új külsőt a Last of Us (Naughty Dog) női főszereplője. Tisztára ugyanígy nézett ki! :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward