Beyond infók és a Quantic következő generációs játéka

A Quantic Dream következő játéka már PS4-re készül. Új Beyond: Two Souls screenshotok.

Beyond infók és a Quantic következő generációs játéka

Guillaume de Fondaumière, a Quantic Dream főnöke elmondta, hogy a stúdió már javában dolgozik első PlaySatation 4-es játékán, annak ellenére, hogy következő PS3-as címük, a Beyond: Two Souls idén októberben fog megjelenni.

Következő darabjuk szintén karakter- és történet központú lesz, igazi Quantic Dreames stílusban, de Fondaumière elmondása szerint nem kell attól tartanunk, hogy önmagukat ismételgetnék. "Az innováció a DNS-ünk része. Sosem másoltuk önmagunkat. Sosem klónozzuk a saját, vagy mások munkáit, mindig egyedi élményt kínáló játékokat próbálunk készíteni. Számunkra az új konzol egy újabb ok arra, hogy újítsunk. Az biztos, hogy bármi, amit PS4-re készítünk nem fog hasonlítani a PS3-as munkáinkhoz."

Amikor arról kérdezték, hogy a PS4-en való munka hogyan viszonyítható a PS3-ashoz a válasz az volt, hogy nagyon könnyű, össze sem lehet hasonlítani a kettőt. A PS4 segítségével azt alkotók sokkal egyszerűbb módon ki tudják fejezni magukat.

A Beyond: Two Soulsszal kapcsolatban Fondaumière elmondta, hogy egyelőre nem tervezik, hogy a PS3-on kívül más platformokra is elkészítik, és nem lesz hozzá Move támogatás sem. "A Heavy Rain elkészítése közben volt egy pont, amikor úgy éreztük, hogy a Move-os irányítás érdekes lenne, ezért megcsináltuk" – magyarázta. "A Beyond esetében más a helyzet, legalábbis egyelőre. Úgy gondoljuk, hogy a Move nem szükséges hozzá. Mindent meg lehet csinálni, amit csak akarunk a Dualshock kontrollerrel."

"Ugyanez a helyzet a 3D-vel is. Először is, csak nagyon kevés embernek van 3D-s tévéje. Másodszor, minden PS3-as erőforrást komolyan kihasználunk. A határokat feszegetjük. Lehetetlen lenne megtartani ugyanezt a minőséget 3D-ben, csökkenteni kéne a játék minőségén. Technikailag ezt nagyon könnyen meg lehetne valósítani, de nem lenne értelme."

A Beyond: Two Souls október 8-án jelenik meg az USA-ban, és még ugyanabban a hónapban Európában is.

Kapcsolódó cikkeink:

Beyond: Two Souls – szellemi kihívás

Októberben jön a Beyond: Two Souls

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward