Bemutatták az Xperia Play-t!

A Mobile World Congress alkalmával a Sony Ericsson végre bemutatta az Xperia Play-t, amit a korábban kiszivárgott információk alapján eddig csak PlayStation Phone név alatt ismerhettünk.

Bemutatták az Xperia Play-t!

A Mobile World Congress alkalmával a Sony Ericsson végre bemutatta az Xperia Play-t, amit a korábban kiszivárgott információk alapján eddig csak PlayStation Phone név alatt ismerhettünk. Megtudhattuk a hardver specifikációkat, megismerhettük a kezdő játékkínálatot és a megjelenés megközelítő időpontját.

Az eszköz márciusban fog megjelenni világszerte, elsőként az amerikai Verizon telekommunikációs cég kínálatában lesz megtalálható, kora tavasszal.

Lássuk mit sűrítettek be az új okostelefonba: 1GHz Snapdragon processzort, Adrendo GPU-val, mely lehetővé teszi, hogy 60FPS-sel játsszunk a mobilunkon. A telefon 400MB-os belső memóriával rendelkezik, amely bővíthető egy 8GB-os SD kártyával is ha tetszik. Az Xperia Play az első telefonok között lesz, amiken az Android 2.3 (Gingerbread) rendszer fut majd. Amennyiben az első specifikációnak hinni lehet, az eszközzel több mint 5 és fél órát játszhatunk egy töltéssel. A telefon elérhető lesz fekete és fehér színben, 5.1 megapixeles kamerával.

Ami pedig a játékkínálatot illeti, ezek megismeréséhez nem kell sokat olvasnotok, ugyanis kaptunk hozzájuk trailereket bőséggel. Induláskor ott lesz rá a PS1-es Ridge Racer, valamint átmenetileg számos PS cím válik elérhetővé az Android Marketplace-en keresztül exkluzívan az Xperia Play-re. Ami pedig a beígért PlayStation Suite-ot illeti (PS tartalmak Andorid rendszerre), az év hátralévő részében számíthatunk rá, de a telefon megjelenése után.

Az Ericsson elárulta, hogy 20 kiadó dolgozik azon, hogy megtöltsék tartalommal az eszközt! Megjelenéskor több mint 50 játék lesz már rá, csak hogy néhányat említsünk: Guitar Hero, Assassin's Creed, Battlefield és Dead Space. Külön kiemelhető az EA FIFA játéka, mely az első multiplayer FIFA játék lesz mobilokra. A játékok közül lesz rengeteg platform exkluzív is, néhány PS1-es cím mellett például a Dungeon Defender Wave 2 is az lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward