Bemutatták a The Witcher 2-t!!

A CD Projekt feje, Marcin Iwinski lerántotta a leplet a The Witcher 2: Assassins of Kings-ről. Bemutatta a játék alfa verzióját egy szupertitkos demonstrációs videó keretében, ami természetesen már fent is van a YouTube-on.

Bemutatták a The Witcher 2-t!!

A CD Projekt feje, Marcin Iwinski lerántotta a leplet a The Witcher 2: Assassins of Kings-ről. Bemutatta a játék alfa verzióját egy szupertitkos demonstrációs videó keretében, ami természetesen már fent is van a YouTube-on.

A játék első részének PC-s változatából körülbelül 1.2 millió példány kelt el, ez után az alfa videó után viszont mi már most biztosak vagyunk benne, hogy legalább ennyi el fog fogyni a második részből is. Újra bebújhatunk tehát a legendás witcher, Geralt bőrébe, csak ezúttal még szebb lesz a grafika és átdolgozzák a dialógus rendszert is (ami szerintünk nem volt rossz az elsőben sem).

A látványhoz ezúttal hozzájárul majd a HAVOK fizikai motor is, aminek az ATI-s tábor örülhet majd a legjobban, mert ugye ők a PhysX-ből nem igazán profitálnának. A játék motorján eszközölt változtatásoknak köszönhetően Ziemak szerint a Witcher 2-vel a valaha volt egyik legrealisztikusabb környezetben játszódó RPG-t kaphatjuk majd a kezünk közé.

Rátérve a dialógus rendszerre, az új részben a dinamikus kamerahasználatnak köszönhetően olyan érzésünk lehet majd, mintha egy interaktív mozifilmbe csöppennénk bele a beszélgetések folyamán (erre példa a prosti lepattintása a videóban).

Ami igazán lenyűgöző még, az az új AI: zajlik az élet, a világ szinte életre kel körülöttünk. Nézzük csak meg az emberek reakcióját a hordók szétzúzása után! A harcrendszer szintén átment néhány változáson, a befejező ütések ha lehet még dinamikusabbak és látványosabbak mint eddig. Itt villant igazán a HAVOK is, a képek magukért beszélnek.

A QTE-k (QuickTime Event) bevezetése tovább fokozza a hangulatot, erre a bérgyilkos boss harc a legjobb példa a bemutató végén.

A megjelenés dátumáról vagy a platformokról egyelőre még nem tudni semmit, mint ahogy az első rész konzolos verziójáról sem. A Rise of the White Wolf fejlesztést az idén sajnálatos módon határozatlan időre felfüggesztettek, reméljük, még van remény arra, hogy kiadják. Ha már kiadó, akkor tény, hogy még annak a kilétét sem fedték fel. Az első részt az Atari hozta el nekünk, de a konzolverziós összekülönbözést követően valószínűtlen, hogy velük egyeznének meg a második résszel kapcsolatosan.

            

Jó lett Geralt új frizurája is. =) Egyetlen dolog érthetetlen: Elküldte az örömlányt! :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward