Bemutatták a Project Eternity-t!

Az álmok néha valóra válnak... 

Bemutatták a Project Eternity-t!

Itt az idő, hogy személyes hangvételre váltsunk... váltsak. Kicsit remegnek az ujjaim, de megpróbálom összeszedni magam! Chris Avellone, Tim Cain és Josh Sawyer lerántotta a leplet a Project Enternity-ről, mely nem mást, mint egy izometrikus nézetű szerepjátékot takar, a régi kedvenceink nyomán. Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment... ha ezek a játékok jelentettek nektek valamit, akkor tessék szépen beletolni az utolsó filléreteket is, mert valami olyan van készülőben, amit manapság semmilyen kiadó nem merne bevállalni. Valami olyan, ami egy egész videojáték generáció szellemi tápanyaga volt anno.

A Project Eternity egy új fantasy világot teremt, mágiával, lélekben gazdag karakterekkel, egy igazi jó történettel és taktikus játékélménnyel. Visszakapjuk a szokásos pauzálgatós rendszert, ahol ügyesen összerakott karaktereinkkel, jól kell majd helyezkednünk és használni képességeinket. A világtérkép tele lesz egyedi helyszínekkel, ahol számos új csapattársat szedhetünk majd össze. Ezekkel a társakkal ha sikere lesz a játéknak további sztorikat is kaphatunk majd, még több dialógussal. A jellemfejlődés sem marad el, a jól kidolgozott karakterek az Obsidian specialitásai, szóval nem alaptalanul várhatunk sokat ilyen téren.

Ez a szerepjáték nekünk készül, nem szólnak bele a kiadók, nem sürgetik majd a kiadást és meghallgatják majd a mi véleményünket is. A fejlesztés alatt rengeteg visszajelzést kapunk majd, lesz blog, web broadcast, chat a fejlesztőkkel és még sok más. Ahogy ezt a hírt írom, folyamatosan pörög a számláló a Kickstarteren, ha ilyen ütemben folytatódik a dolog, akkor előreláthatóan 24 óra sem kell és meglesz az 1,1 milliós cél. Mi már hozzájárultunk a projekthez, úgyhogy nem sokkal megjelenés után számíthattok tesztre!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward