Bemutatkozott a Battlefield V

Új kooperatív móddal, építkezési lehetőséggel, rombolhatósággal és szezonbérlet nélkül érkezik az idei Battlefield.

Bemutatkozott a Battlefield V

Hónapok pletykái és szivárgásai után a DICE és az Electronic Arts tegnap végre hivatalosan is leleplezte a Battlefield V-öt. Ahogy azt korábban megírtuk, a sorozat visszatér a második világháborúba, így ezzel már mind a Battlefield, mind a Call of Duty visszakanyarodott oda, ahonnan eredetileg elindult.

Az egyik legnagyobb újdonság a Combined Arms nevű új kooperatív mód lesz, amit egyszerre négyen lehet játszani, és a készítők szerint egyfajta átmenetet képez az egyjátékos kampány és a multiplayer között. A kis csapatunknak itt különböző, sandbox jellegű pályákon kell majd feladatokat végrehajtani, és egyébként ez látható a bemutatkozó előzetesben is.

A csapatjáték nagyon fontos lesz a Battlefield V-ben, és erre a kooperatív mód próbál rávezetni minket. Most már a rendes multiplayerben is alapból osztagokban spawnolnak a játékosok, és sokkal inkább függnek majd egymástól, például egy szanitéc nélkül nem fogjuk tudni visszatornászni az életerőnket 100%-ra, és a töltények is ritkásabbak lesznek.

Szintén nagy újdonság, hogy bekerül az építkezés lehetősége. Nem olyan részletességgel, mint mondjuk a Fortnite-ban, de például felállíthatunk majd ideiglenes barikádokat homokzsákokból, így például megerősíthetünk és kvázi erőddé alakíthatunk mondjuk egy félig összeomlott házat. Emellé pedig visszatér a sokkal részletesebb rombolhatóság, így ismét olyan kaotikus akcióra számíthatunk, mint a Bad Company 2-ben.

A Battlefield V-ből nem marad ki az egyjátékos kampány sem. Az előző részhez hasonlóan több frontról és több szemszögből kapunk majd küldetéseket. Ezeket még pontosan nem részletezete a DICE, csak annyit mondtak, hogy igyekeznek a második világháború figyelmen kívül hagyott, de fontos eseményeit bemutatni.

Végül pedig a DICE úgy döntött, hogy a Star Wars Battlefront 2-höz hasonlóan itt sem lesz szezonbérlet, hanem minden új tartalmat megkap majd minden felhasználó, így vége a felhasználói bázis feldarabolásának. Cserébe persze jönnek a mikrotranzakciók, de a készítők megígérték, hogy ezek kizárólag kozmetikai jellegűek lesznek, a játékmenetet nem befolyásolják majd.

A Battlefield V megjelenésére október 19-én lehet számítani, de az EA Access-előfizetők már október 11-től nyúzhatják.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward