Bemutatkozik a Zombies Monsters Robots

Kooperatív és kompetitív többjátékos TPS érkezik PC-re, és ahogy a címe is sugallja, lesznek benne szörnyek. Meg robotok és zombik is.

Bemutatkozik a Zombies Monsters Robots

Az En Masse Entertainment kiadó egy új online TPS-t jelentett be, Zombies Monsters Robots néven, kizárólag PC-re. A játék a korábbi Epic Games China csapatból alakult Yingpei Games készíti, és free-to-play üzleti modellben jelenik meg ezen a nyáron.

A története szerint az emberek egy ideje kísérleteznek különböző portálok megnyitásával, aminek az lett az eredménye, hogy egy rakás idegen lény lepte el a bolygónkat más dimenziókból. Az emberiség tehát hirtelen mindenféle ellenséggel találja szembe magát, a játékosok feladata pedig az lesz, hogy a legkülönfélébb fegyvereket használva jól hátsón billentsék ezeket a rusnyaságokat.

Galéria megnyitása grid_on

A készítők szerint mindenféle meglepő ellenfélre, környezetre és játékmódra számíthatunk. A kooperatív módban változatos küldetéseket oldhatunk meg, vagy szembeszállhatunk hullámokban érkező hordákkal, összesen hét társunkkal magunk mellett. Lesznek azonban kompetitív játékmódok is, melyben összesen 16 főt engedélyeznek.

Dinamikus fedezékrendszerre, fedezék mögül vakon lövöldözésre, aktív újratöltési mechanizmusra, és stratégiát igénylő játékmenetre számíthatunk, testreszabható fegyverekkel és felszereléssel - látszik, hogy a srácok egykor besegítettek a Gears of War fejlesztésébe is.

A játék egyébként már egy ideje elérhető Kínában Mercenary Ops 2 néven, és rendkívül népszerű, több, mint 30 millióan regisztráltak be rá. Az előzetes zseniális, érdemes végignézni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward