Bemutatkozik a Galaxy Tab 7.7 és a Galaxy Note

A Samsung a sok-sok újdonság mellett végre bemutatta leginkább várt termékeit is, azaz most megtudhatjuk, hogy milyen specifikációkkal érkezik a Galaxy Tab 7.7 és a rejtélyes Galaxy Note.

Bemutatkozik a Galaxy Tab 7.7 és a Galaxy Note

A Samsung a sok-sok újdonság mellett végre bemutatta leginkább várt termékeit is, azaz most megtudhatjuk, hogy milyen specifikációkkal érkezik a Galaxy Tab 7.7 és a rejtélyes Galaxy Note. Az új készülékek bemutatójának egyébként – ahogy azt már korábban is megírtuk – az idei IFA kiállítás adott helyet, amely jelenleg is zajlik Németországban, egészen pontosan Berlinben.

[bold]

Bemutatkozik a Galaxy Tab 7.7

[/bold]

A Galaxy Tab 7.7 mindössze 7,89 milliméter vastag, súlya pedig nem több, mint 335 gramm. A letisztult, elegáns dizájnnal érkező kis tábla PC Super AMOLED Plus érintőkijelzővel kerül a bolotok polcaira. Maga a kijelző 7,7 hüvelykes képátlóval bír, natív felbontása pedig 1280 x 800 pixeles értéket képvisel. A termék „lelkét” egy 1,4 GHz-es, kétmagos SoC egység alkotja, ami valószínűleg nem más, mint egy Exynos modell. Rendszermemóriából 1 GB-nyit kapunk, azadatok tárolásáról pedig 16 GB-nyi, 32 GB-nyi, vagy akár 64 GB-nyi NAND Flash memória is gondoskodhat. Az operációs rendszer szerepét nem túl meglepő módon az Android 3.2-es változatára bízták. A kínálatban két beépített kamerát is van: az előlapi két megapixeles, míg a hátlapi három megapixeles felbontást kínál – utóbbihoz még LED-es vakut is kapunk.

A tetszetős kis tábla 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel, 3.0-s Bluetooth adapterrel, valamint GPS vevővel és microSD memóriakártya-olvasóval is rendelkezik. A rendszer egy 5100 mAh-ás akkumulátorra támaszkodik majd.

A Galaxy Tab 7.7 ugyan végre hivatalosan is bemutatkozott, de arra sajnos nem derült fény, hogy a termék pontosan mikor lesz elérhető az üzletek polcain, illetve pontosan mennyibe fog kerülni.

Lehull a lepel a Galaxy Note-ról is

A második újdonság egy táblát és egy okostelefont ötvöz. A Galaxy Note a Dell Streak által kitaposott ösvényen próbál majd lavírozni – specifikációi alapján pedig egyáltalán nem indul rossz esélyekkel. A 9,65 milliméter vastag újdonság 5,3 hüvelykes képátlójú HD felbontású Super AMOLED érintőkijelzőt kapott, ami ebben az esetben is 1280 x 800 pixeles natív felbontást takar. Az érintőkijelzőhöz kapunk egy stylus-t, azaz egy érintőceruzát is, amely megkönnyíti az adatbevitelt, különösen, ha rajzolni szeretnénk, vagy kézzel írott jegyzeteket próbálunk készíteni.

A 178 grammos újdonság 1,4 GHz-en ketyegő kétmagos SoC egységgel érkezik, amelyben egy Mali-400-as IGP is lapul. Rendszermemóriából 1 GB-nyi áll rendelkezésre és a repertoárban szerepel mind a HSPA+, mind pedig az LTE támogatás. A termék két beépített kamerát tartalmaz, amelyek közül a hátlapi 8 megapixeles felbontással bír és 1080p-s videók készítésére is alkalmas. Az előlapi kamera ezúttal is két megapixeles felbontású. Az akkumulátor 2500 mAh-ás kapacitással bír.

A Galaxy Note Android 2.3-as mobil operációs rendszert alkalmaz, amelyhez természetesen ezúttal is jár a már megszokott TouchWiz felhasználói kezelőfelület. Sajnos ennél a készüléknél sem ismert az ajánlott végfelhasználói ár, illetve a megjelenés várható időpontja sem.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward