Bemutatkozik a Crytek új multiplayer aréna-játéka

A Crytek új, kifejezetten többjátékos módra kihegyezett anyagában többek között Piroska csap majd össze Frankensteinnel.

Bemutatkozik a Crytek új multiplayer aréna-játéka

A Superannuation már többször megszellőztette, hogy a Crytek egy új, aréna-multiplayer játékon dolgozik. A napokban több forrás is azt mondta, a játék egy MOBA lesz, most azonban megkaptuk a hivatalos bejelentést, és úgy tűnik, hogy nem az - vagy legalábbis nem a klasszikus értelemben.

Az Arena of Fate néven futó játékban 5 az 5 elleni harcokat kell majd megvívni egy rakás választható karakterrel - úgy, mint Hasfelmetsző Jack, Frankenstein, vagy Münchausen báró (aki amúgy fel is tud támadni).

Az egyes karakterek a stílusuknak megfelelően közelharcban, vagy lőfegyverekkel szállhatnak szembe egymással (esetleg egyszerre mindkettővel). A Crytek Black Sea vezetője, és egyben a játék főtervezője, Vesselin Handjiev elmondta, olyan dolgokat képzeljünk el, mint hogy Jeanne d'Arc és Robin Hood összefog, hogy levadásszák Piroskát. "Az ikonikus karaktereken túl azonban a célunk egy olyan játék elkészítése, amit könnyű megtanulni, de rendelkezik mélységekkel".

A játék első, korai zárt bétatesztje már a nyáron elkezdődik, a résztvevők visszajelzéseire pedig nagyon kíváncsi a Crytek, ugyanis ezek alapján szeretnének majd továbblépni a fejlesztéssel. A játék amúgy természetesen a legújabb CryEngine-t használja.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward