Bemozdult, homályos fényképek? Itt a megoldás!

Eddig a homályos, bemozdult fotókat csak az amerikai filmekben, misztikusnak tűnő technológiákkal tudták pengeélesre varázsolni, de az Adobe jóvoltából a látvány trükk hamarosan valósággá válik. A cég az Adobe MAX 2011-es konferencia alkalmával, az elmúlt hét folyamán mutatta be legfrissebb technológiáját, amelynek segítségével az elmosódott fényképeket könnyedén élessé varázsolhatjuk.

Bemozdult, homályos fényképek? Itt a megoldás!

Eddig a homályos, bemozdult fotókat csak az amerikai filmekben, misztikusnak tűnő technológiákkal tudták pengeélesre varázsolni, de az Adobe jóvoltából a látványos trükk hamarosan valósággá válik. A cég az Adobe MAX 2011-es konferencia alkalmával, az elmúlt hét folyamán mutatta be legfrissebb technológiáját, amelynek segítségével az elmosódott fényképeket könnyedén élessé varázsolhatjuk.

A konferencia egyik vendége egy videót is készített a bemutatóról, amely az alábbiakban tekinthető meg.

 

A fenti videón látható bemutató rendkívül meggyőzőre sikeredett. Összességében elmondhatjuk, hogy a hobbi és amatőr fotósok egy új, rendkívül ütőképes technológiát kapnak elmosódott fényképeik gatyába rázásához, más kérdés, hogy a Photoshop nem őket, hanem inkább a professzionális szintű felhasználókat veszi célba.

A vállalat illetékesei egyelőre nem árulták el, hogy az új technológia pontosan mikor válik elérhetővé. Egy biztos: az eljárás még a profik számára is hasznos lehet. Jó eséllyel a Photoshop CS6-ban találkozhatunk majd ezzel az igen hasznos újítással.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward