Belsős lesz a Sucker Punch

A Sony felvásárolta az inFamous és a Sly Cooper fejlesztőjét, a Sucker Punch stúdiót.

Belsős lesz a Sucker Punch

A Sony felvásárolta az inFamous és a Sly Cooper fejlesztőjét, a Sucker Punch stúdiót. Az amerikai csapat, akik már több mint 10 éve csinálnak PlayStation exkluzív címeket, mostantól része lesz a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios-nak, olyan fejlesztők közé emelkedve, mint a LittleBigPlanetért felelős Media Molecule, vagy az Uncharted-et készítő Naughty Dog.

"A Sucker Punch Productions az egyik legnagyobbra becsült fejlesztő stúdió az iparban és nagyon élveztük az együttműködést velük az elmúlt 12 évben" - írta az SCE Worldwide Studios feje, Shuhei Yoshida. "Rendkívüli örömmel üdvözöljük őket hivatalosan is az SCE családban."

"A stúdió hozzáadása az SCE WWS-hez szüntelen elhivatottságunkat mutatja afelé, hogy világszínvonalú játékélményt nyújtsunk a PlayStation platformon. A PS3 történetének egyik legsikeresebb exkluzív szoftversorozata, a hihetetlen változatosság és az innovatív tartalmak a PlayStation Vita konzolon mind azt mutatják, hogy még rengeteg mindennek néznek elébe vásárlóink az idén."

A Sucker Punch hasonlóan lelkes, hogy végre ők is belső stúdiók lettek: "Tudni fogjuk, merre tartsunk. Talán a Sonyval együtt fogjuk folytatni" - nyilatkozta korábban a stúdió feje, Bruce Oberg. "Remek a kapcsolatunk velük. Imádjuk a PlayStation platformot. Nem hazudok, mikor azt mondom, hogy igazán brutális technológiai platformot adtak nekünk, amivel dolgozhatunk."

"A támogatás és a marketing, meg a hozzánk való viszonyulásuk tették lehetővé, hogy olyan játékot csináljunk amit mi elképzeltünk. A kapcsolatunk fantasztikus volt mindvégig amíg Sly Coopert fejlesztettünk és később is mikor az inFamoust alkottuk meg."

A korábban független stúdió már nem birtokolja az InFamous jogait, de ők úgy fogalmaztak, hogy ez egy valóban kicsi ár a szabadságért, hogy olyan játékokat csináljanak, amilyet akarnak.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward