Bekeményít a Far Cry 3

Új nehézségi fokozatot és egyéb opcionális önkínzó eszközöket fog kínálni a Far Cry 3.

Bekeményít a Far Cry 3

A Ubisoft elárult pár dolgot az új Far Cry 3 tapaszokkal kapcsolatban, amelyek a szóló és multiplayer részt egyaránt gazdagítani fogják. Egyelőre nem lehet tudni, pontosan mikor fognak kijönni ezek a frissítések, de sok érdekesség szerepel köztük, pl. a minden eddiginél nehezebb Master nehézségi fokozat, ami "rosszabb, mint a malária", és amelyben a vadállatok agresszívabbak lesznek, és az emberi ellenfelek erősebbekké válnak.

Az outpostok lenullázásának azok fognak örülni, akik már elfoglalták az összeset, és így biztonságossá tették a körülöttük lévő területeket. A reset opció akkor fog megjelenni a menüben, ha végigvittük a játékot, és már mindent elfoglaltunk. Lenullázás után minden terület újra ellenségessé válik, és a befejezetlen mellékküldetéseink végigviteléhez újra el kell foglalnunk őket.

Multi oldalon a pályakészítők fognak örülni a változásoknak, az új rendszer segítségével ugyanis részletesebb visszajelzéseket fognak kapni térképeikről, a játékosok pedig már szerző szerint is rákereshetnek majd a pályákra. Lehetőség lesz a pályák bétatesztelésére is, melynek során az alkotó spectator módban végignézheti, hogyan játszanak mások a térképén.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward