Bearanyozódott az iOS 12

Bearanyozódott az iOS 12

Az Apple az iPhone XS, XS Max és XR bemutatásával egyidejűleg elérhetővé tette a meglévő felhasználók számára az iOS 12 operációs rendszernek az utolsó előzetes kiadását, ami a „Golden Master” címszó alatt fut. Mivel ez már kiadásra szánt verzió, nem kell sokáig várni, és mindenki számára elérhető lesz.

Változásokkal itt már nem igazán lehet számolni, az iOS 12 GM érkezése inkább csak formális lépés az Apple részéről, amire tradicionálisan minden évben ugyanígy sort kerít. Ez a kiadás a 16A366 buildszám alatt fut. A frissítéshez mellékelt változáslista egyébként a megszokott módon hibajavításokról tesz említést, és elvileg ez már a korábbiaknál stabilabban fog üzemelni. A stabilitás egyébként most különösen fontos az Apple számára, hiszen a fejlesztés során ez volt az egyik lényeges szempont, szóval kíváncsian várjuk, hogy az iOS 12 beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Az iOS 11elképesztően sok kritikát kapott a problémás működése miatt, nagyon sokszor kellett javításokat eszközölnie az Apple-nek, és elvileg ez az iOS 12 feladata lesz az operációs rendszer hírén esett csorba kiküszöbölése.

Galéria megnyitása

Érdekes információ a végleges megjelenéshez közeledve, hogy az iOS 11 a legutóbbi adatok szerint már a használatban levő eszközöknek több mint a 85 százalékára jutott el, és mindezt kevesebb mint egy év alatt teljesítette. Szóval az iOS esetében továbbra sem igazán jellemző a fragmentáció, és ha valamiben, akkor ebben egészen biztos, hogy az Android belátható időn belül nem tud labdába rúgni vele szemben.

Galéria megnyitása

Az iOS 12 végleges kiadás szeptember 17-én fog befutni. És ez minden olyan készülék számára elérhető lesz, amire korábban az iOS 11 is megjelent. Az okostelefonok terén az iPhone 5S-ig nyúl vissza az Apple, az iPadok tekintetében az összes Air és Pro frissül, a Mininél a második generációtól lehet örülni, a klasszikus iPadből pedig az ötödik generációs, ami még jogosult a frissítésre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap