Bearanyozódott a Dragon Age

A BioWare siker várományos szerepjátéka 23-án végre aranylemezre került, már csak másfél hetet kell kibírnunk a PC és Xbox 360-as verziók megjelenéséig (november 3 US/6 EU). A PS3 változatra is rányomták már hivatalos megjelenési dátumot, Európában november 20-án landol majd a boltok polcain (USA: nov. 17.).

Bearanyozódott a Dragon Age

A BioWare siker várományos szerepjátéka 23-án végre aranylemezre került, már csak másfél hetet kell kibírnunk a PC és Xbox 360-as verziók megjelenéséig (november 3 US/6 EU). További jó hír, hogy az eddig 20-ára várt PS3 változat is ugyanebben az időpontban landol majd a boltok polcain.

Az örömteli bejelentés mellett még aznap lerántották a leplet az utolsó magunk mellé vehető karakterről is: Alistair, Sten, Morrigan, Wynne, Leilana és Zevran mellé kaptunk egy rőtszakállú, hordóhasú törpét (Sört ide! Erre inni kell!). Mélynövésű barátunk, Oghren a Kondrat harcos ház tagja, beházasodott egy kovács kasztbéli családba, ami alaposan megváltoztatta az életét, ám nemcsak a házassággal járó "élvezetekre" értendő eme változás... Branka (az asszony) feltalált egy új eljárást az olvasztási folyamatba, amivel beírta magát a törp törikönyvekbe. Nem sokkal ezután viszont váratlanul eltűnt Deep Roads sötétjébe, ahonnan egyébként az elmúlt időszakban csak úgy áramlottak a Sötét Fattyak (Dark Spawn). Oghren célja, hogy megtalálja és kiderítse mi végre hagyta őt ott...

                         

A türelmetlen szerepjáték rajongók csordáinak nyáltermelését tovább serkentvén, végre kitolták az oldalon futó mini-képregény utolsó lapját is, megtekintéséhez katt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward