Battlefield: Play4Free

Az EA bemutatott egy ingyenesen játszható PC-s Battlefield játékot, mely modern háborús színtéren játszódik és kifejezetten HC shooter rajongóknak készült.

Battlefield: Play4Free

Az EA bemutatott egy ingyenesen játszható PC-s Battlefield játékot, mely modern háborús színtéren játszódik és kifejezetten HC shooter rajongóknak készült. A címe Battlefield: Play4Free. Valahogy úgy kell elképzelni, mint a Battlefiled 2 és a BFBC2 keverékét. A játék a negyedik generációs PC-s motort használja, amit a BF2, Battlefield 2142 és a Battlefield Heroes is.

A Play4Free egyáltalán nem olyan rajzfilmes grafikával rendelkezik mint a Heroes, ez egy keménykötésű FPS lesz. A fejlesztő az EA és a DICE free-to-play divíziója, az Easy Studios.

Számíthattok járműves harcokra, sandbox világra és 32 fős csataterekre. Benne lesz számos népszerű Battlefiled 2-es térkép és sok kaszt és fegyver is visszaköszön a BFBC2-ből. Összesen 16 jármű lesz, ezek közt ott figyel egy F-35-ös vadászgép és egy orosz T-90-es tank is.

A játék szimulálja egy profi katona rangban való lépkedését is. Ahogy előre haladtok, úgy új képességeket tanulhattok és vehettek új felszereléseket és fegyvereket. A Play4Free a BC2 fegyvermodelljeit használja.

Ezzel az új Battlefielddel azokat célozzák meg, akik szeretik a BC2-t, a Medal of Honort és a Call of Duty-t. A játék mikro-tranzakciós, de el lehet lenni vele anélkül is, hogy fizetnétek. Általában a játékosok 5%-a használja a piacot, azok, akik szeretnék kicsit jobban testre szabni katonájukat, hogy az jól nézzen ki a többiek célkeresztjében. A vásárolható cuccok nem adnak majd játékbeli előnyöket, úgyhogy szeressétek nagyon ezt a néhány vásárló embert, mert nélkülük nem lennének ilyen játékok, ők fizetnek azért, hogy mindenki más szórakozhasson. Lehet tisztelegni előttük és megdicsérni az új bakancsukat mielőtt meghúzzátok a ravaszt!

A zárt béta a main napon kezdődött, a nyílt november 30-án fog. A játék jövő év elején indul élesben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward