Battlefield: Múlt és jövő

10 éves a sorozat, az új Battlefield napjainkban játszódik majd...

Battlefield: Múlt és jövő

A DICE fejes, Karl Magnus Troedsson a GDC Europe-on ma örömmel jelentette be, hogy a sorozat a 10. születésnapját ünnepli. Nem mellesleg a fejlesztőcsapat is 20 éves lett idén. Jó sok tortát és ünneplést kívánunk nekik.

 

A kezdetek óta több mint 50 millió játékos fordult meg a Battlefield játékok virtuális csataterein, Troedsson elmondása szerint a fejlesztők még mindig odavannak a szériáért és legfontosabb címükként kezelik. Múlt november óta 12 millió példány fogyott világszerte a Battlefield 3-ból, a kanadai Amazonon fel is bukkant a Premium Edition, valószínűleg ezzel a kiadással szeretnék megünnepelni az évfordulókat.

A Battlefield 4 2013-ra várható majd. Túl sokat nem tudunk róla, de azt igen, hogy napjainkban játszódik.

 

"Rengeteg dolog inspirál minket azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kéne folytatni a sorozatot. Rengeteg rajongói visszajelzés, piackutatások és természetesen a saját magunk ötletei. Nem csak egyetlen dolog van az asztalon" - nyilatkozta Troedsson a GDC-n. 

 

"Szeretnénk ennél a stílusnál maradni, szóval napjaink lesznek. Úgy érezzük, hogy itt meg tudunk maradni és folytatni a szériát. A Battlefield 4 nagyon sikeres lehet ebben a környezetben." Azt is elejtette, hogy később talán egy Bad Company 2 folytatást is csinálnak valamikor...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward