Battlefield: Hardline hivatalosan megerősítve

Az új Battlefieldet tényleg a Visceral Games fejleszti, és tényleg a rendőrök és bűnözől harcáról szól.

Battlefield: Hardline hivatalosan megerősítve

Ahogy arra számítani lehetett, idén is kapunk Battlefieldet, és az előzetes pletykáknak megfelelően SWAT-os témában, a Visceral Games fejlesztésében. Tegnap egy rövid időre felkerült Battlelog-frissítésnek köszönhetően rengeteg dolog kiszivárgott a játékról, ami arra kényszerítette a Visceralt, hogy ma hivatalosan is megerősítse az anyag létezését még a június 9-ei, E3-as premier előtt.

Steve Papoutsis, a stúdió fejese egy nyílt levélben tudatta a néppel, hogy bizony folytatódik a Battlefield franchise, a Hardline alcímen érkező rész pedig a rendőrök és a bűnözők közti örök háborút dolgozza fel. Papoutsis elárulta, évekkel ezelőtt egy nagy céges megbeszélésen találkozott a DICE vezetőjével, Karl Magnus Troedssonnal, akivel kölcsönösen rajonganak egymás munkáiért - ugyebár a Battlefieldért és a Dead Space-ért. Beszélgetéseik nyomán kialakult, hogy a Visceral egy teljesen új irányba vinné el a Battlefieldet, ebből alakult ki a Hardline.

Ennyit a hivatalos részről, innentől kezdve pedig jöjjenek a legfrissebb szivárgások. Úgy tűnik, hogy a játékban lesz Team Deathmatch, Turf War (kicsi és nagy), Heist és Blood Mooney játékmód, és egyelőre két választható oldal, a SWAT és a Rablók tűnik biztosnak. Az anyag teljes mértékben készen áll az E3-ra, annyira, hogy a helyszínen játszható is lesz a Heist és a Blood Money a High Tension néven futó pályán.

A választható kasztok (vagy loadoutok) között szerepel az Enforcer, a Mastermind, a Technician és a Professional, de lesz Commander mód is. Ezen kívül a Battlefield szokásainak megfelelően egy rakás járművet használhatunk, és lesz in-game bolt, ahol fegyvereket és kiegészítőket vehetünk, valószínűleg a Counter-Strike-hoz hasonlóan.

A két választható oldal:

Jutalmak:

Fegyverek:

Fegyverkiegészítők:

Járművek:

Járműkiegészítők:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward