Battlefield Bad Company tévéfilm

60 perces tévéfilm készül a Battlefield Bad Company főhőseivel. Úgy tűnik van némi  remény, hogy játék harmadik része is elkészüljön.

Battlefield Bad Company tévéfilm

Bad Company címen egyórás tévéfilmet készít a FOX a Battlefield: Bad Company alapján. A  forgatókönyvet John Eisendrath (Alias, Felicity, Beverly Hills 90210) írja, és több producer is segítségére lesz: Doug Robinson Adam Sandler cégétől a Happy Madisontól, Patrick Bach és Patrick O’Brien pedig az EA-től. A történet a játék négy főszereplőjéről szól: Marlowe, Sweetwater, Haggard és Redford kilépnek a seregből és a magánszektorban próbálnak szerencsét, de bármilyen laza fickók is, nem lazíthatnak, mert a baj itt is nyomukban jár. Rájönnek, hogy parancsnokuk felhasználta őket egy kormányon belüli titkos egység megszüntetésére, és most végezni akar velük is, hogy eltüntesse a nyomokat.

A Battlefield Bad Company első része 2008-ban jelent meg és humora miatt nagyon sokan megszerették. Két évvel később folytatása is készült. A DICE veteránja, Lars Gustavsson szerint bár a cég most a Battlefield sorozatra koncentrál, lehetséges, hogy a humoros spinoffnak lesz harmadik része is. "A Bad Company főhőseiről utoljára júniusban hallottunk, egy levelezőlapot küldtek a Bahamákról, ahol Haggard és csapata egy bárt nyitottak a tengerparton" – mondta Gustavsson. Szerinte csak tőlük függ, hogy lesz-e folytatás, és ha további információkhoz jut, azt majd közli velünk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward