Battlefield 4 nyitott béta, EA megjelenések

BF4 béta októberben, Madden NFL 25, FIFA 14 BF 4 megjelenés novemberben

Battlefield 4 nyitott béta, EA megjelenések

Az EA bejelentette, hogy október elsején veszi kezdetét a Battlefield 4 nyitott bétatesztje PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. A tesztben a Conquest módot és a Siege of Shanghai pályát próbálhatjuk ki. Az előrendelők már korábban elkezdhetik a tesztelést, ennek dátumát az EA később fogja bejelenteni.

Az EA weboldalán található blogban Peter Moore megerősítette három multiplatformos játékuknak a következő generációs megjelenésének dátumát. A Madden NFL 25, a FIFA 14 és a Battlefield 4 november 21-én jelenik meg Európában Xbox One-ra és november 29-én PlayStation 4-re.

A mostani generációs verziók természetesen hamarabb fognak kijönni, a FIFA 14 szeptember 27-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A Battlefield 4 november 1-én jön ugyanezekre a platformokra.

Az EA, ahogy már korábban is bejelentették szeretné vevőit a generációváltásra ösztönözni: a BF4, a FIFA 14 és a Maddenes tartalmak átvihetőek a mostani generációs konzolokról az újakra, Moore szavaival élve, "hogy egy ugrással előrébb kerüljenek a versenyben". Az előbbi játékok dobozos verziói közül a jelölt példányokban egyedi kódot tartalmazó kupon található, amelynek segítségével 10 Fontért digitális formában megvásárolható következő generációs verziójuk. A briteknél a GAME-nél az új generációs verziók árába 40 Font értékben beszámítják a náluk vásárolt a PS3-as vagy Xbox 360-as játékokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward