Battlefield 4 Levolution videó

A Battlefield 4-gyel kihasználnak minden lehetőséget a szereplésre az idei Gamescom-on, de nem bánjuk, mert nagyon látványos videókat mutat az EA és a DICE.

Battlefield 4 Levolution videó

A Battlefield 4-gyel kihasználnak minden lehetőséget a szereplésre az idei Gamescom-on, de nem bánjuk, mert nagyon látványos videókat mutat az EA és a DICE. Az EA sajtókonferencián már említett 'Levolution' a legújabb képsorok témája, és szerencsére nem mutogatnak benne semmi olyat, amit már láttunk volna korábban.

Alexsander Grondal kommentálja a videót, amelyben végigmennek a dinamikus események fajtáin. Ezek a kisebb befolyásolható környezeti elemektől egészen a játékélményt gyökeresen megváltoztató dinamikus eseményekig kiterjednek.

A bemutatót kísérő blogbejegyzésből azt is megtudhattuk, hogy a Levolution rendszer egyszerű scriptelt események terveiből nőtte ki magát, amik automatikusan történtek volna meg adott idő lefolyása után. Az ok, amiért mégis egy komplex, játékosok által befolyásolható rendszerré vált, az az volt, hogy a Battlefield 3 Caspian Border térképén rengeteg játékos próbálta felrobbantani a tornyot. A DICE ezek után kitűzte zászlajára a interakciós lehetőségek maximalizálását.

Lesznek hátrányok és előnyök minden ilyen eseménynél, így fontos csapat szinten eldönteni mielőtt valami radikális irányba vinnénk az eseményeket. Nem utolsó sorban az is kiemelendő, hogy egyes események például csak bizonyos játékosokra lesznek befolyással. Egy repülőt vezető pilótát például nem sokban zavar majd egy felhőkarcoló leomlása (hacsak nem épp arra repül és eltalálja a törmelék).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward