Battlefield 3: Felemeli a mércét

A DICE elképesztően jól festő új Battlefield iterációja az EA szerint új magasságokba emeli az FPS műfajt. A konkurenciának nehéz lesz majd felvenni a Frostbite 2 motorra elért színvonalat, fejtette ki az IndustryGamers-nek a GDC-n Frank Gibeau.

Battlefield 3: Felemeli a mércét

A DICE elképesztően jól festő új Battlefield iterációja az EA szerint új magasságokba emeli az FPS műfajt. A konkurenciának nehéz lesz majd felvenni a Frostbite 2 motorral elért színvonalat, fejtette ki az IndustryGamers-nek a GDC-n Frank Gibeau.

Gibeau szerint a jelenlegi FPS királynak, a Call of Duty-nak az utóbbi évek legnagyobb kihívásával kell majd szembenéznie idén, mikor kijön az új Battlefield. "Azért jöttünk, hogy versenyezzünk, a nehézsúlyú küzdelmeket pedig mindenki szereti. Jót tesz az iparnak és jót tesz a vásárlóknak is. Hihetetlen energia és hype veszi kerül az egészet és persze folyamatos összehasonlítások. Öröm nézni, ahogy felpezsdíted a piacot és ahogy az egyik fél motiválja a másikat. Ez az amit teszünk."

Az EA nem csak a levegőbe beszélt, meg is mutatta a játékot a GDC-n, ami tényleg nagyon impresszív lett. A DICE ismét készül bebizonyítani, hogy milyen színvonalas munkát tudnak az asztalra tenni. A BF stílusa nem vész el, megmarad a jellegzetes multi és squad rendszer. Vajon az új motor és a DICE egyénisége lesz az igazi nyerő páros? Kiderül. Egyelőre élvezzétek ki az alábbi képkockákat, mert őszig biztosan nem látjuk a játékot a boltok polcain. Addig bőven lesz idejük kipolírozni a játékot, hogy a stratégiailag elhelyezett megjelenés időpontjára (közel) tökéletesen kiforrott legyen.

Az EA igyekszik a maximális minőségre törekedni, nem elkapkodni egy kiadást sem, nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztésnél a cégkultúrára és persze igyekeznek a legnagyobb tehetségeket begyűjteni. Az utóbbi mondatból pedig leszűrhettétek, hogy elég jól megy nekik a marketing is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward