Battlefield 3 - Close Quarter előzetes

Megnézhetjük a Close Quarters előzetest, és kiderül, hogy miért nem jönnek sűrűbben a BF3 kiegészítők (ami nem feltétlenül hátrány, sőt).

Battlefield 3 - Close Quarter előzetes

Ahogy már korábbi cikkünkbenolvashattátok, júniusban jelenik meg a Battlefield 3 legújabb kiegészítője, a Close Quarters, ezt ősszel az Armored Kill pakk követi, az End Game-re pedig a téli hónapokban számíthatunk. A Close Quarters most megjelent előzetesében a Ziba Tower nevű függőleges felépítésű pálya nyújtotta játéklehetőségekkel ismerkedhetünk meg.

Négy hónap telt el a legutolsó kiegészítő, a Back to Karkand megjelenése óta, a következőre pedig még hónapokat kell várjuk. Arra a kérdésre, hogy miért nem jönnek ki sűrűbben DLC-k a BF3-hoz a DICE egyik managere, Karl-Magnus Troedsson azzal indokolta, hogy eredetileg hamarabb szerettek volna több kiegészítőt is megjelentetni, de a legfontosabb az volt számukra, hogy maga játék megjelenhessen, ezért az kapott nagyobb prioritást. Troedson azt is hozzátette, hogy a DICE a tematikus megközelítést részesíti előnyben, nem szeretik elaprózni, kis adagokban kiadni a DLC-ket, ahogy vetélytársuk az a Call of Duty kiegészítőkkel teszi.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward