Bajban a Gas Powered Games

Chris Taylor a Wildman Kickstarter projektre tette fel a cég jövőjét. 

Bajban a Gas Powered Games

Chris Taylor a Wildman Kickstarter projektre tette fel a cég jövőjét. A Gas Powered Games jelentős leépítésen esett át, de Chris Taylor azt nyilatkozta a Gamasutrának, hogy a cég működőképes maradt. A Kotaku információi szerint a redmondi (Washington) stúdiónál mindenkit szélnek eresztettek, kivéve Chris Taylort és "még egy-két embert".

A hét elején Taylor azt nyilatkozta, hogy a Wildman sikerére teszi fel a céget, mert nem igazán maradt pénz a kofferokban, hogy tovább tudjanak menni. Úgy tűnik, hogy az alkalmazottak mind tisztában voltak és vannak a helyzettel, illetve annak a lehetőségével, hogy elveszíthetik az állásukat. Chris Taylor egy nagyon nyílt céget vezet, amelyben mindig mindenki tudja, hogy mi történik éppen.

A Joystiq szerint 40 dolgozót érintett a leépítés. A legnagyobb baj viszont az időzítés, éppen a Kickstarter projekt startnál történt mindez. Magyarul előttetek a döntés, hogy megmentitek-e a Gas Powered Games-et.

A Kickstarteren kiadott új videóban a vezér mindent részletesen elmagyaráz, szóval tudni fogjátok mekkora kockázatot jelent a Wildmanbe tenni a pénzeteket. Elmondása szerint ha jól haladnak, akkor vissza tud majd venni dolgozókat, ha még mindig elérhetőek lesznek.

"Lőjem le a kampányt még ma este, vagy holnap? Mondjam, hogy befejeztük, vagy menjünk tovább? Rajtatok áll" - mondta.

Még 25 nap van hátra és már a 250 ezer dollár felett vannak, 5000 támogatóval a hátuk mögött. A Gas Powered Games a Dungeon Siege széria megalkotója, övék a Supreme Commander, a Demigod, Space Siege és az Age of Empires Online.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward