Azonos neműek közti házasság a Skyrimben

Eddig még csak romantikus szál sem volt az Elder Scrolls játékokban, most már ott tartunk, hogy kiderült, lehetséges lesz az azonos neműek közti házasságkötés is. Úgy néz ki, hogy a Bethesda sokat tanult a BioWare szerepjátékokból.

Azonos neműek közti házasság a Skyrimben

Eddig még csak romantikus szál sem volt az Elder Scrolls játékokban, most pedig már ott tartunk, hogy kiderült, lehetséges lesz az azonos neműek közti házasságkötés is. Úgy néz ki, hogy a Bethesda sokat tanult a BioWare szerepjátékokból.

Valaki nekik is szegezte, hogy nagyon csöndesen nyilatkoznak csak erről a témáról, de erre a Bethesda marketing guru Pete Hines csak annyit mondott a Twitterén, hogy "senki nem sugdolózik ezzel kapcsolatban, egyszerűen csak bárkivel házasodhatsz és kész. Nem csinálunk belőle nagy ügyet."

A novemberben érkező Skyrimben tehát lehetséges lesz a románc NPC karakterekkel és barátságokat is köthetünk. Az egyes karakterek viselkedésünktől függően másképp viszonyulnak majd hozzánk, sőt még segíthetnek is nekünk, vagy elkísérhetnek egy-egy kalandra. Természetesen házat is vehetünk majd mint eddig, ide be is költöztethetjük játékbeli párunkat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward