Az Xbox One start sem felhőtlen...

…de legalább kompenzál az MS.

Az Xbox One start sem felhőtlen...

Miután a Microsoft kapott néhány jelentést tönkrement Xbox One-okról, úgy döntöttek, hogy megjutalmazzák azokat a korai újítókat, akiknek várniuk kell, míg visszajut hozzájuk a bevizsgált gépük. A Polygon jelentése szerint e vásárlók egy ingyenes játékot kapnak pluszba a kezdő kínálatból. Választhatnak a Dead Rising 3, a Forza Motorsport 5, a Ryse: Son of Rome és a Zoo Tycoon között.

"Amíg a csere konzol tart feléjük, biztosítani akarjuk, hogy a felhasználók játékban maradnak" - írta az MS-es ügyfélszolgálatos e-mailen. "Mindegyiküknek felajánljuk egy ingyenes digitális letöltést a Microsoft Studios Xbox One kezdőcímei közül."

Nehéz lesz Xbox One nélkül játékban maradni, de legalább kapnak valamit.

Hallottunk hibás lemezmeghajtókról, de az Xbox fórumokon elfüstölt példányokról is szól a fáma. Ezen kívül a briteknél frissen startolt konzol felhasználói hálózati problémákkal is számolhatnak. Az Xbox Live-on nem tudnak tartalmakat vagy Xbox Live előfizetést vásárolni feltöltőkártyával vagy kódokkal, a COD: Ghosts-ban pedig gondok vannak a "Squad Assault" móddal... szóval ez a start sem zökkenőmentes. Az Xbox Live aktuális állapotát itt tudjátok nyomon követni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward