Az Unfinished Swan alkotóinak következő játéka

Titkos projekten dolgoznak a kétszeres BAFTA-díjas játék alkotói. Mit jelenthet vajon a tükör?

Az Unfinished Swan alkotóinak következő játéka

Egyelőre még titok, miről fog szólni az idén két BAFTA-díjat is nyert Unfinished Swan készítőinek új játéka, amelyről az alkotók így írtak blogjukon: "Amikor olyan játékokat készítesz, amik a felfedezés örömét keltik fel az emberben, trükkös dolog tud lenni, ha írni kell róla. Ha nem mondunk semmit, senki sem fog tudni a játék létezéséről, de ha túl sokat beszélünk róla, senki sem fog meglepődni, amikor játszik majd vele."

"Ezért következő játékunkról már korán elkezdünk beszélni, de csak nagyvonalakban számolunk be róla. Legutóbbi játékunkat 3 év alatt készítettük el, így el tudjátok képzelni, hogy a mostaninak mennyire az elején járunk még."

Az alkotók mutattak is egy koncepciórajzot a játékból, amelynek munkacíme "A Még Be Nem Jelentett Giant Sparrow Projekt". A nagy rejtélyesség ellenére azt azért már lehet tudni, hogy a darab nem az Unfinished Swan folytatása lesz, de nem is áll tőle nagyon távol. Aki szereti a szürreális élményeket és játékokat, amelyek nem hasonlítanak az eddigiekre, annak valószínűleg tetszeni fog az új darab. Az Unfinished Swan jó kis játék volt, érdemes lesz várni az újra, a bejelentésig még lehet találgatni, mit is jelenthet a tükör.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward