Az Uncharted 2 elvárásokon felül teljesít, DLC érkezik

A Naughty Dog-nál annyira örülnek, hogy még idén kapunk új tartalmat a játékhoz, az előzményeket bemutató képregény sorozat pedig már elindult.

Az Uncharted 2 elvárásokon felül teljesít, DLC érkezik

A sok dicsérő kritika után jó azt hallani, hogy Amy Henning, az Uncharted kreatív igazgatója, a jövőbeni letölthető tartalmakról beszél: „Már dolgozunk rajta egy ideje… és még az év vége előtt megjelenik az első DLC.” Ámen. Bár pontosan nem árulta el mit fog tartalmazni, egy korábbi beszélgetésből a szokásosra számítunk: új térképek, karakterek, stb. Úgy néz ki lesznek ingyenes részek is, és természetesen olyanok, amikért még a pénztárcánkba kell nyúljunk.

Pontos számokat még nem árult el, de azt igen, hogy az Uncharted 2 nagyon komoly repülőrajtot vett, és többszörösen felülmúlja az első rész kezdeti eladásait (pedig már aköré is szép reklámhadjárat volt építve). Azért igyekeznek reálisan felmérni a dolgokat, Amy szerint ez a nagyon pozitív kritikákon felül köszönhető még a PS3 árcsökkenésének, valamint néhány játék elcsúsztatásának is. Kíváncsian várjuk majd az eredményeket, mert ez a játék megérdemli a sikereket.

Közben szép csendben a PSN-en elindult az Uncharted: Eye of Indra mozgó képregény sorozat, melyből megtudhatjuk hogyan vált Nate azzá, ami. A főhős a hangját ezúttal is Nolan North-tól kapja, aki egyébként elég felkapott lett az első Uncharted óta. Többek között hallhattuk őt az új Prince of Persia-ban, és a Jason szerepében a Shadow Complex-ben is. Szegény Amy egy kicsit frusztrált is ettől, de nagyon büszke rá, hogy ők fedezték fel.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward