Az új karakter a The Path-ban: Ruby

Az utóbbi időben nem igazán szűkölködünk horror játékokban, ezek közül egy a Path. A tegnapi napon a fejlesztő Tale of Tales bemutatta nekünk az új játszható karaktert, Rubyt.

Az új karakter a The Path-ban: Ruby

Az utóbbi időben nem igazán szűkölködünk horror játékokban, ezek közül egy a Path. A tegnapi napon a fejlesztő Tale of Tales bemutatta nekünk az új játszható karaktert, Rubyt. Ruby az ötödik a 6 vörös leányzóból akivel átnavigálhatunk a Piroska és a Farkas inspirálta játékon. A Tale of Tales úgy fedi fel egymás után a karaktereket ahogy a játék fejlesztése halad előre, tehát örülhetünk, mert már csak 1 van hátra. A játék célja természetesen, hogy a "bájos" kis leányokat eljuttassuk a nagymami házába megállva azt, hogy letérjünk az útról... (persze ki az aki ne akarna letérni :P )

A testvérkéi, Robin, Carmen, Rose és Ginger után tehát eljött a nap, hogy Ruby is megmutassa magát!

A többi leányka "goth"-nak hívja a 15 éves kis pszichopatát (bár nem túl szerencsés íly módon beskatulyázni), de azért több van itt mint amit elsőre látni. Az élet úgy nyílt ki Ruby előtt, mint egy rothadó virág. Mindenen átlát, de ő maga egy talány marad. Elég furcsa például a lábmerevítőjét illetően. Amikor kérdezik róla azt mondja fáj, de azt nem, hogy pontosan hol. Ruby nem vágyik a halálra, ám örömét leli a felnőtt társadalom romlásának szemlélésében. De mi történik majd akkor mikor már nem megfigyelő lesz többé, hanem résztvevő?...

Érdekes megnyilvánulásai vannak az internetes blogjában is, úgy ír bele, mintha a teljesen idegen lenne számára a saját "naplója".

Ruby karaktere egyébként már a demóban is benne volt, amit a Független Játékok Fesztiváljára (Independent Games Festival) készítettek, ám azóta sokat változott a modellje és a textúrája is. Az eredmény a hivatalos honlapon megtekinthető.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward