Az Ubisoft DLC-vel kompenzál a DRM-ért

A kiadó ingyenes letölthető tartalommal kívánja kompenzálni azon felhasználóit, akiknek kellemetlenségük adódott az új védelmi rendszerükkel ellátott játékok használata során.

Az Ubisoft DLC-vel kompenzál a DRM-ért

A kiadó ingyenes letölthető tartalommal (DLC) kívánja kompenzálni azon felhasználóit, akiknek kellemetlenségük adódott az új védelmi rendszerükkel ellátott játékok használata során.

A hivatalos fórumon megjelent információk szerint az Assassin's Creed II tulajdonosai a következő üzenetet kapták: "A korábbi szerverleállások után, amik kimaradást okozhattak a szolgáltatásban a PC játékosok esetében, szeretnénk megajándékozni azokat a türelmükért, akik problémákba ütköztek ez alatt az idő alatt. Ajándékunk plusz tartalom, ami eddig csak a speciális kiadással járt."

A tartalom tehát néhány új térképből áll, ami a prémium Black Edition névre hallgató pakkban volt. Így azon felhasználók, akik ezzel a kiadással rendelkeznek, bizonyára nem repesnek az örömtől, hisz nem kapnak semmit és ráadásul feleslegesen vették meg a drágább változatot. Egyes fórumozók állítása szerint van, akinek teljes játékokat ajánlottak fel kompenzációként (választhat a Hawx, Heroes Over Europe, EndWar és a Prince of Persia közt), de ez egyelőre nem megerősített.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward