Az Overwatchról kérdezték a Blizzardot

Sok kérdésre még bizonytalan a válasz, de az már kiderült, hogy nem lesz szóló kampány.

Az Overwatchról kérdezték a Blizzardot

Hétvégén mutatták be a Blizzard új FPS-ét, az Overwatchot, amellyel kapcsolatban fény derült pár újabb részletre. Sok kérdés merült fel, de mivel a játék még a fejlesztés korai szakaszában van, sokra még a fejlesztők sem tudtak határozott választ adni. Jeff Kaplan, a játék rendezője a Kotakunak adott interjújában a szóló kampányról és a játék üzleti modelljéről beszélt.

"Nem hiszem, hogy a szóló kampány egyáltalán szóba jöhetne, mivel ezek a karakterek együtt működnek csak valóban klasszul, és közülük néhány szólóban nem igazán jó. Egy olyan support karakter, mint Mercy pl. nem teljesítene jól, hacsak nem építenénk olyan kampányt, amelyben másnak kell segíteni."

Kaplan rámutatott arra, hogy a játékban a karakterek párbeszédeiből fény derül majd a háttértörténet részleteire és szereplők közötti kapcsolatokra is. Az olyan érdekességek mögött álló háttérrel, melyekkel a pályákon találkozhatunk a játékon kívül fognak foglalkozni - ilyen például az Anubisz Templom ajtaja, melyet rejtélyes fények és kütyük vesznek körül.

A tervek szerint idővel a játék League of Legends stílusban újabb hősökkel fog bővülni. "Végtelenségig kiterjeszthető univerzumként tekintünk rá" - mondta Kaplan. "Nem kétséges, hogy lesz vagy 800 hős benne."

A játék üzleti modelljével kapcsolatban a Blizzard még nem tudott határozott választ adni, nem biztosak benne, hogy F2P lesz-e, vagy sem, de azt elmondták, hogy tisztességes üzlet lesz, és az emberek nem fogják úgy érezni, hogy megkopasztották őket. A megvásárolható kiegészítők legfeljebb ruhák, skinek lesznek, és nem lehet majd extra képességeket és hasonlókat vásárolni.

Az Overwatch 2015-ben kerül bétába, a végleges verzió megjelenésének dátuma még nem ismert. A bétában több tartalom lesz majd, mint a játék BlizzConon bemutatott változatában. Egyelőre a PC-s verzióról tudunk, a konzolosokról még nem nyilatkozott a Blizzard.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward